Algemeen

U zoekt een effectieve invulling van een directie rol of een (eindverantwoordelijke) rol op het gebied van Marketing & Sales, Human Resources Management & Recruitment en Trainer & Coach, Vertrouwenspersoon of Casemanager, dan bent u bij mij op het juiste adres.

Effectief leiderschap is afgestemd op de cultuurwaarden en behoefte van de organisatie. Met mijn ervaring haalt u een persoon in huis om samen te werken aan de goede dingen en die dingen goed doen.
“Wat kunnen we doen om te winnen?”, “hoe kunnen we meer mensen in hun kracht zetten?”, “hoe kan ieder maximaal bekrachtigd worden en een doelstelling na te streven die ons eigen belang overtreft?”. De manier van leidinggeven speelt een cruciale rol bij het stimuleren van het motivationele proces en het binnen de perken houden van het uitputtingsproces. Mijn filosofie kan als volgt worden samengevat.

 • Centraal staan de intrinsieke behoeften van werknemers. Een transformationeel leider weet wat zijn werknemers bezighoudt en waar ze enthousiast van worden, en deze kennis is leidend bij de aansturing en coaching.
 • De leider zorgt voor een goede sfeer op de afdeling door te fungeren als rolmodel en door te werken aan een sfeer van vertrouwen, openheid en eerlijkheid.
 • De transformationeel leider zou in staat moeten zijn de volgende zes taken uit te voeren:
  1. een visie ontwikkelen over het doel van de organisatie/afdeling;
  2. het inspirerende, goede voorbeeld geven en laten zien dat het eigen gedrag overeenkomt met de benoemde waarden;
  3. de medewerkers stimuleren de groepsdoelen te halen;
  4. goede prestaties verwachten;
  5. steun geven aan het individu en laten zien dat iemand als mens gewaardeerd wordt;
  6. intellectuele uitdagingen bieden en medewerkers uitnodigen zelf met goede ideeën te komen.

Act-Able; uw specialist op het gebied van (financieel) resultaat realiseren met mensen.

Parttime directie+management rol | Raad van advies diensten | Training + Opleiding